(Android/iOS) Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator fırıldaqçı kodu çoxlu sikkələr
Feb 22, 2022 18:48:29 GMT
Post by sagybodondi on Feb 22, 2022 18:48:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu çoxlu sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator 2022 version ▞▞▞
Ela oyundu Hami oynasin
Mən bu oyunu sevmək istəyirdim. Təəssüf ki, hətta çoxlu yeniləmələrdən sonra belə daha yüklənməyəcək. Belə bir xəyal qırıqlığı. Vaxtınızı boşa keçirməyin.
Bu oyun oynanılmazdır və rəylərin məzmunundan asılı olmayaraq yalnız rəy üçün cavabları kopyalayın/yapışdırın. Bu insanlar nə öz oyunlarına, nə də oyunçularına əhəmiyyət vermirlər. Sadəcə "sağ qaldınız" demək üçün hər anınızı su şüşələrinə doldurmağa və köpək balığı ətini bişirməyə sərf edən bu acgöz insanlardan çəkinin. Onlar 5-dən 2 Prosesə endirməklə öz məzmunlarını zədələdilər və heç bir narahatlıq göstərmirlər. Bəli, "PULSUZ OYNA BİLƏRİNİZ", lakin indiki oyun "AVCANSIYA ÖDƏ"dir.
Son vaxtlara qədər bu oyunu çox sevirdim. Onlar oyunda daha çox şey etmək üçün ödəməli olduğunuz "proseslər" əlavə etdilər, o cümlədən xarakteriniz üçün su hazırlamaq və bir neçə ad vermək üçün salınızı təkmilləşdirmək. Əvvəllər bu oyunu çox sevirdim və oyunda dayanmağım ayıbdır. Ən qısa zamanda silinəcək.
Çox yaxşı oyun, lakin 4 ulduz, çünki biz multiplayer oynaya bilmirik
Reklama baxarken pul vermelidi amma reklamda vermir
ən yaxşı oyundur. Mən əslini tapmağa çalışıram, amma bu, ən yaxşısıdır
Oyunu oynamaqdan həzz alın, amma çıxılmaz vəziyyətə düşdüm Qum sahilindəki adada körpü tikmək üçün bütün materiallarım var, lakin oyun onu tikməyə imkan vermir, izahat işarəsi körpünün digər tərəfindədir.
cox pis oyundu meslehet görmurem
Oyunun qrafika, balıqçılıq və tikinti aspektləri qüsursuz və əyləncəlidir. Adaları araşdırmaq maraqlıdır, lakin məhduddur, kifayət qədər ada yoxdur və onlar qənimətdən məhrumdur. Çox asılılıq yaradan oyun, lakin bəzək və fərdiləşdirmə olmaması bir neçə həftədən sonra köhnəlir. Yeganə unikal əşyalar daha çox sənətkarlıq masası yaradan sənətkarlıq masalarıdır. Daha çox kolleksiya bəzəkləri və hadisələr bu oyuna əlavə olunacaq. Həmçinin müxtəlif düşmənlərin sal üzərinə daha çox hücumu daha çox məqsəd və şübhə əlavə edərdi.
Raft Survival: Overlevelse på Flåte - Nomad Simulator xrif
yəni 4 olduz düşür
Çoxlu reklamlar Çox şadam ki, kimsə mənə cavab verdi, bu çox peşəkar idi. Çox əyləncəli oyundur, minecraft havası verir və bir az da zəhlətökəndir.
Bu oyun ən yeni yeniləməyə qədər əla idi. Mən onların hamısını sildikləri şeylər üçün pul ödəmək istəmirəm, çünki bütün paketləri istəyən insanlar vasitəsilə kifayət qədər pul ala bilmirlər. Əvvəllər məndə olan 5 ilə yaxşı idim, amma indi mükafat üçün aylıq ödəniş etməyincə, onlar eyni anda yalnız 2 sənətkarlığı məcbur etdilər. Sadaladığım problemləri həll etsələr, 4 ulduz 5 ulduza dəyişəcək. Bu daha da pisləşib. Quraşdırılmış sandıqlar üçün bir nailiyyət. Siz 3 limit qoyursunuz. Reytinqimi aşağı salmışam.
Əminliklə oynamaq üçün ödəyin. Hər şeyi etmək həmişəlik vaxt tələb edir, çünki siz eyni vaxtda yalnız iki şey üzərində işləyə və ya daha çox kilidi açmaq üçün faktiki pul ödəyə bilərsiniz və o vaxta qədər heç nə irəliləyiş göstərmir, çünki mən Aclıqdan və ya Susuzluqdan ölürəm. Tədqiqat etmək və ya təkmilləşdirmək üçün nəyisə bitirmək üçün vaxtınız yoxdur, çünki aclıqdan aclıq və susuzluqdan əziyyət çəkirsiniz. Hər şey pula başa gəlir, amma burada nadir hallarda qızıl sikkələr alırsınız
Olduqca gözəl oyundur, amma çox çökür.
Raft Survival: Tulélös Tutajon - Ocean Nomad Szimulációs játékok xttc
Hüya yaxşıdı
gözəl
Cazibədar, lakin məhdudiyyətlərin bəziləri ixtiyari və sinir bozucudur və heç bir mənası yoxdur; dəmirçi dəzgahı öz-özünə işləyə bilər, amma yağış kollektoru eyni vaxtda işləyə bilməz??
Normal
Əvvəllər bu oyunu çox sevirdi, amma indi heç işləməyəcək. Bu gün onu oynamağa getdim və nə etsəm də, sadəcə çökür. Telefonumu yenidən başlatmağa, silməyə və yenidən qurmağa, keşi təmizləməyə, məlumatları təmizləməyə çalışdım və hətta onu zorla dayandırdım. Nə olursa olsun yenə də çökür. Həqiqətən məyus oldum, xahiş edirəm kömək edin.
Əla oyundur amma çökməyə davam edir.
Siz hər dəfə oyuna daxil olanda oyunun real dünya pulu ilə almaq istədiyi bir neçə reklam var. amma bu barədə.
Mənim cihazımda 2 gb ram var və bəzən gecikir. Parametrlər menyusunda 30 və 60 fps seçicisi gördüm hansının mənim üçün ən yaxşısı olacaq. Xahiş edirəm təkrar oxuyun
Bu oyun son yeniləməyə qədər əyləncəli idi, indi mən körpünü düzəltmək üçün əsas axtarışda qalmışam və onu düzəltmək üçün ləvazimatları əlavə etmək üçün ikona görünməyəcək, ona görə də əsas axtarışda irəliləyişə nail ola bilmirəm . Sadəcə bir səhvdən ilişib qalmaq üçün oynamağa çox vaxt itirdim
Radar xarab olub, zəhmət olmasa zəng gələn yeri düzəldə bilərsiniz, amma yüklənmir 0% qalır
Oyun sala yüklənmədən çökməyə davam edir
Oyun coxxxxxx cox gozel ve hamiya tovsiye edirem
ele de pis oyun deyil
Mən oyunu sevirəm. Yeganə problem, işləyən yeganə proqram olsa belə, telefonumu ciddi şəkildə qızdırmasıdır.
İndiyə qədər əla oyun. Baxmayaraq ki, hələ nəzərdən keçirmək üçün bir az erkən.
SÜPERRRR ƏLAAAAS SÜPER 5 ULDUZDA YOX 10000000000 ULDUZ TÜŞÜR
oyin efsane
Raft Survival: Tulélös Tutajon - Ocean Nomad Szimulációs játékok htjf
çox gözəl qardaşım oynayirdi mende bəyəndim
Çox səliqəli oyun. Sadəcə digərlərindən daha çətin. Eyni anda yalnız iki vəzifəni yerinə yetirə bilər və yalnız bir şey üzərində işlənə bilər, məsələn, su və yemək. Oyunda siz təkmilləşdirmək istəyirsinizsə, onlar real pul istəyirlər. Xəyalınızdakı salı "yara biləcəyiniz" qum qutusu rejimində, lakin o, yalnız bir neçə şeylə yaratmağa imkan verir. Qapı hətta kilidini açmaq üçün real pul ödəmədən də daxil deyil. Üstəlik oyun sizi oğlan kimi başlayır. Sənə qadın olmaq imkanı belə vermədilər.
Güncəlləmə gəlsin
8 Ball Pool খেলাধূলা cud
Kəsilmiş səhnədən və mənə necə hərəkət etməyi və ətrafa baxmağı göstərən dərslikdən sonra mən hələ də dərslikdə və məşqdə ilişib qalmışdım. Bu, mənə daha heç nə göstərməyəcək. Yaxşı, bunu düzəldə bilərsinizmi? Həm də onu silirəm
Siz zəhlətökən hərəkət üçün WASD istifadə edə bilməzsiniz
Raft Survival: Sopravvivenza su zattera - Nomad Simulazione ypmb
Məncə yaxsi oyundu yükləyirəm baxaqda pis olsa yazacam ki pisdi ama baxaram əgər yorumumu düzəldirəm bilinki yaxşıdı😀
Eyni anda 3-dən çox şey etmək üçün pul ödəmək lazımdır. Hər yerdə və hər zaman pop-uplar. Su və yemək aclığını azaltmaq üçün pul ödəməlisən. 0 ulduz
Kaş ki, oyuna pul xərcləməmişdən əvvəl tərtibatçıların oyunu oynanılmaz hala gətirəcək bir yeniləmə planlaşdırdıqlarını biləydim. Mən görürəm ki, bir çox insanlar emal müddətinin çox uzun olması ilə bağlı problem yaşayırlar. Bilməzdim, daha mənim üçün oyun açılmayacaq. Smh, nə məyusluqdur.
yaxşı oyun amma grafix yaxşı deyil
ela amma akulalar el cekmirler
Bombadi
Tamam, bu, Raft oyununa bənzəyir. Ada vaxtının sıfırlanması və zəhlətökən reklamlar kimi şeylərə məhəl qoymamaqdan xoşbəxt idim, çünki bu, əyləncəyə dəyərdi. Bunun bu qədər aşağı qiymətləndirilməsinin səbəbi, bu sağ qalma oyununda eyni anda yalnız 2 şeyi idarə edə bilmənizdir. YALNIZ 2! Qida və SU ilə bağlı bu SURVIVAL OYUNUNDA yemək və suyunuz olduğundan əmin olmaq üçün 3 şey lazımdır. 3 şey, ancaq siz yalnız 2-ni idarə edə bilərsiniz. Eyni anda bir element hazırlamaq istəyirsiniz? İstifadə etmək üçün yalnız 1 şey qaldı! Dəyərsiz
ELADİ QESEY👍👍